Minden nő tudja azt, hogy egy szép illat csábíthat és felkeltheti a férfiak érdeklődését. De vajon a megfelelően kiválasztott női parfüm a férfiakban csak az érdeklődést ébresztheti fel, vagy erős érzelmeket is? Vajon tényleg úgy hat, mint az afrodiziákum, amely felébreszti az érzékeket és többet fejez ki a szavaknál?

A legnépszerűbb női parfümöket … a férfiak választják

Ha egy kicsit tovább beszélgetsz valakivel, aki parfümök értékesítésével vagy illattanácsadással foglalkozik, hamar kiderül, hogy a női parfümök népszerűségére az adott pillanatban nagy befolyása van a férfiak véleményének. És nem csak arról a helyzetről van szó, amikor ajándékot keresnek a barátnőjüknek, feleségüknek vagy kolléganőjüknek, hanem arról a tényről is, hogy a nők gyakran azért döntenek egy konkrét illat mellett, mert az tetszik a párjuknak.

Érdekes, hogy a férfiak illatokkal kapcsolatos véleménye meglepően megegyező. Szeretik, ha a női parfüm gyengéd, leginkább virág- vagy gyümölcsillatú. Értékelik a meleg és édes illatokat, mint a vanília, karamell, csokoládé, mandula és mindenféle gourmand illatot. A férfiaknak azok az illatok is tetszenek, amelyekben a citrusos illatok édes gyümölcsök vagy virágok illatával keverednek – az ilyeneket frissnek és elegánsnak tartják. A férfiaknak tetsző illatok egyik kívánt összetevője a pézsma, az egyik legnépszerűbb feromon, amely enyhén édes, erotikus gondolatokat ébresztő aroma.

És mit nem szeretnek a férfiak? Mindenek előtt a túl intenzív, fojtogató vagy túlságosan édes parfümöket. Általában nem rajonganak a keleti illatcsalád képviselőiért, a ciprusos és fűszeres illatokért. Rossz választás, ha hatást akarsz gyakorolni egy férfira, az uniszex illat – nem tekintik ezt nőiesnek. És természetesen teljesen visszataszítóak azok a parfümök, amelyeket a férfi édesanyja, nővére vagy nagyanyja használ – ez biztosan nem szorul magyarázatra…

Ajánlott női Prouvé parfümök

Milyen parfümöt válasszunk, hogy hassunk a férfiakra? Tapasztalatunk alapján készített ranglistát mutatunk be, amelyből megtudod, milyen női parfümök tetszenek a legjobban a férfiaknak és melyeket tartanak kimondottan érzékinek. Válassz ezek közül az illatok közül, és biztosan odafigyelnek majd rád.

A Prouvé #9 étvágygerjesztő édes, karamellás illatkeverék sárgadinnyével, vattacukorral, amely a gyerekkori önfeledtséget és a fékezhetetlen életörömöt idézi fel. Ez az érzéki és tartós kompozíció kiemeli a nőiességet, de nem agresszíven – a feketeribizli levél fanyar aromája következtében.

A férfiak fantáziáját biztosan megmozgatja a Prouvé #37. Az édes, ámbrás illaton eluralkodó, lédús gránátalma, a lótusz érzéki illata és a nemes mahagóni keveréke tökéletes az elegáns, titokzatos nők számára. A mélységvonalban jelenlevő ámbra érzékibb jelleget kölcsönöz az illatnak.

Az örömteli könnyedség és a lányos szabadság a legjobban akkor fejeződik ki, ha a Prouvá #5-öt használod. A púderes-vaníliás illat a friss írisz, jázmin és érzéki fehér pézsma keveredésével annyira hatásos, hogy egy férfi sem tud majd ellenállni Neked.

A nőies és elegáns Prouvé #3 a rózsa, narancs, pacsuli és ylang-ylang keverékének köszönhetően elegáns, ugyanakkor érzéki. A jól érezhető tonkabab és a vanília a mélységvonalban biztosan felhívja Rád a férfiak figyelmét, Neked pedig önbizalmat ad.