Zöld – zöldfűszeres jegyekkel, friss zöld ágakkal, frissek és könnyedek Kék – vizes, könnyed, de zabolázhatatlan Piros – érzéki és forró, mint a pikáns fűszeres Amikor az illatokról beszélünk, gyakran gondolunk színekre, de vajon az illatoknak lehet színük:

Bár amikor az illatokról beszélünk, színekre hivatkozunk, a modern üvegcsék pedig gyönyörűen színezett üvegből készülnek, az illatok színének meghatározása jelenleg általában teljesen marketinges fogás word kostenlos downloaden vollversion deutsch windows 10. Egy érzéki illatot bíborszínű üvegbe zárunk, egy édes, fiatalosat pedig rózsaszínbe. Egy minimalista zöld üveg után nyúlva valószínűleg nem számítunk keleti fűszerek kirobbanó illatára és őrjítő füstölőillatra whatsapp settings images automatically missing.

De vajon az illatok tényleg nem hatnak többi érzékünkre, például a látásra? A tudósok már régen felfedezték a szinesztézia jelenségét, azaz a jelenségek érzékelését különböző érzékszervekkel icloud fotomediathek bilder herunterladen. Épp ezt a jelenséget használtuk ki, amikor megalkottuk egyedülálló mosózseléinket. Illatkompozícióikat színek inspirálják: a fehér a fehér ruhák mosásához való zselét, a fekete a sötét és fekete ruhákhoz való zselét, és színes a tarka ruhák mosásához való zselét downloaden herunterladen. Ennek az eljárásnak köszönhetően sikerült a fehér tisztaságának és a fekete tökéletes eleganciájának benyomását növelni. Nézd meg, milyen elképesztő érzés, amikor kiteríted a frissen mosott ruhákat, és körülötted minden fehéren illatozik herunterladen.